Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-09@09:08:11 GMT

روغنی حجم دهنده و جایگزین بوتاکس

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۱۴۴۸۲

به گزارش خرداد به نقل از باشگاه خبرنگاران: در حالی این تصور عمومی وجود دارد که تزریق ژل و بوتاکس تنها راه برای انجام اعمال زیبایی مانند افزایش حجم لب، گونه و یا از بین بردن چین و چروک صورت است که طب سنتی ایران و جهان از قدیم الایام روشی غیرتهاجمی و موثرتر را برای این نوع از اعمال تجویز کرده‌ است.
در کتاب قانون بوعلی سینا چندین بار به خواص شگفت‌انگیز روغن خراطین اشاره شده است، این روغن که از نوعی کرم خاکی به دست می‌آید با روان کردن گردش خون در موضع به کار رفته موجب حجم دهندگی در عضو مورد نظر می‌شود؛ این روغن که امروزه مورد توجه بسیاری از تولیدکنندگان صنایع آرایشی قرار گرفته از هزاران سال پیش در مسیر جاده ابریشم به عنوان راهکار طبیعی برای افزایش حجم لب، گونه و غیره در کشورهای ایران، هند و چین استفاده می‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سمانه رمضانی پزشک سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  در خصوص خواص روغن خراطین اظهار کرد: روغن خراطین با طبع گرم و خشک با تجمع خون در ناحیه گونه، لب‌ و غیره باعث حجیم و قرمز شدن این اعضا می‌شود.
رمضانی با بیان اینکه روغن خراطین همچنین موجب ترمیم جای جوش و زخم، کمرنگ کردن لک‌ها و تقویت و رشد موها می‌شود، خاطرنشان کرد: با وجود خواص بسیار روغن خراطین در صورتی که بدن فرد مواد مغذی کافی نداشته باشد و تغذیه و بنیه فرد دچار ضعف باشد مصرف این روغن یا مصرف داروهای دیگر مانند رازیانه و غیره نتیجه برای وی نخواهد داشت.
وی در ادامه تاکید کرد: افراد باید در ابتدا با تغذیه مناسب از سلامت کلی بدن خود مطمئن ‌شوند و سپس با درمان‌‌های موضعی مانند استفاده از روغن خراطین به نتیجه مطلوب برسند.
عوارض روغن خراطیناین پزشک سنتی با اشاره به اینکه در بعضی موارد روغن خراطین به صورت خوراکی مصرف می‌شود در خصوص روش استفاده موضعی این روغن گفت: قبل از مصرف روغن خراطین، پوست خود را کاملا شست و شو  دهید، سپس موضع مورد نظر را ماساژ دهید تا پوست تحریک  شده و جریان خون بیشتر شود، بعد از این ماساژ را با استفاده از روغن خراطین ادامه دهید و در پایان با سرد کردن آن ناحیه مثلا به وسیله گذاشتن کیسه آب سرد، روغن را در ناحیه مورد نظر مستقر و مستحکم کنید.
رمضانی تاکید کرد: جهت کسب نتیجه دلخواه لازم است روزی دوبار به مدت یک الی دو ماه به شکل مداوم از روغن خراطین در موضع مورد نظر استفاده شود.
وی در خصوص شناخت اصلی یا تقلبی بودن روغن خراطین عنوان کرد: روغن اصل مشخصاتی از قبیل رنگ  اخرایی و بوی تند دارد که به مرور بر اثر ته نشین شدن ذرات معلق خراطین رنگ این روغن زرد می‌شود.
این پزشک سنتی ادامه داد: با توجه به اینکه بیشتر مردم تخصص شناسایی این روغن را ندارند و رنگ و بوی مشابه را هم می‌شود به صورت تقلبی ایجاد کرد، افراد می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌های دانشگاه و کلینیک‌های طب سنتی روغن خراطین را با اطمینان تهیه کنند.
وی در ارتباط با عوارضی که روغن خراطین می‌تواند داشته باشد اظهار کرد: روغن‌هایی مثل روغن خراطین که طبع گرمی دارند می‌توانند عوارضی باعث قرمزی، خارش، التهاب و جوش در پوست ایجاد کنند که البته این عوارض با توجه به مزاج افراد امکان بروز دارد.
رمضانی در ادامه در مورد لزوم مراجعه به پزشک در خصوص مصرف این روغن متذکر شد: درمان‌های موضعی در طب سنتی بعد از درمان کلی توصیه می‌شود، یعنی باید شرایط کلی بهینه سلامت در فرد برقرار باشد تا درمان موضعی مانند روغن خراطین را برای فرد تجویز کنیم.
وی یادآور شد: در صورتی که اشکال کلی مانند ضعف قوا و کم غذایی در بدن فرد وجود داشته باشد و بخواهد لاغری صورت و اندام خود را بدون مشورت با پزشک، با استفاده از روغن خراطین درمان کند، به علت مشکل پایه‌ای که فرد دارد به نتیجه دلخواه نمی‌رسد و در نهایت مجبور می‌شود در مدت طولانی مقدار بیشتری از این روغن را استفاده کند که این مسائله باعث می‌شود قبل از اینکه فرد درمان شود دچار عوارض این روغن شود. برچسب ها: روغن خراطین ، بوتاکس ، بوعلی سینا ، سلامت

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۴۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/ هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان

به گزارش قدس آنلاین، کیوان فرهنگ آسا، یکی از کارشناسان حوزه کشاورزی درباره قیمت خرید تضمینی کلزا گفت: معمولاً نرخ خرید تضمینی کلزا دو برابر قیمت خرید تضمینی گندم بوده که از سوی دولت اعلام می‌شود. امسال هر کیلو گرم کلزا ۳۵ هزار تومان تعیین قیمت شده است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ حدود ۳۲۰ هزار تن کلزا از سطح استان‌های کشور برداشت شود.

فرهنگ آسا در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برداشت دانه‌های روغنی در استان‌های گرمسیر آغاز شده است، تصریح کرد: برداشت محصول در استان‌های گرمسیر از جمله ایلام، خوزستان، جنوب کرمان، هرمزگان و بوشهر از ۱۴ فروردین آغاز شده و همچنین برداشت کلزا استان‌های کرمانشاه و مازندران از هفته جاری آغاز می‌شود.

این کارشناس حوزه کشاورزی یادآور شد: تا کنون ۷۶ هزار تن کلزا برداشت شده که ۵۵ هزار تن آن مربوط به استان خوزستان، ۲۰ هزار تن ایلام و باقی مربوط به سایر استان‌ها است. پیش بینی‌ها حاکی از آن است بیشترین برداشت کلزا با رقم ۱۲۰ هزار تن مربوط به استان گلستان باشد. این عدد برای استان خوزستان نیز ۶۰ هزار تن برآورد شده است.

۵۰ درصد مطالبات کلزاکاران پرداخت شد

فرهنگ آسا درباره پرداخت مطالبات کلزاکاران هم گفت: بر اساس الزام وزارت جهاد کشاورزی پرداخت مطالبات باید یک ماهه باشد و تا کنون ۱,۱۰۰ میلیارد تومان معادل ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شده است.

وی با اشاره به سیاست‌های حمایتی امسال وزارت جهاد کشاورزی از دانه‌های روغنی اظهار کرد: امسال ابلاغیه‌ای در راستای حمایت از تولید داخل این محصول از سوی وزارت جهاد کشاورزی صادر شده که واردکنندگان دانه‌های روغنی، روغن خوراکی و کنجاله را موظف کرده به میزان خرید از داخل، می‌توانند واردات داشته باشند. به همین دلیل شرکت‌های فعال در حوزه دانه‌های روغنی و روغن خوراکی نخست باید با کشاورزان قرارداد بسته و خرید تضمینی دانه‌های روغنی تولید داخل را انجام داده و در ادامه محموله‌های وارداتی آنها ترخیص می‌شود. دولت هم بر حسن انجام فعالیت‌ها نظارت خواهد داشت.

این کارشناس بخش کشاورزی درباره میزان نیاز کشور به دانه‌های روغنی گفت: نیازمندی کشور به دانه‌های روغنی بین ۳ تا ۳.۵ میلیون تن است که سویا به دلیل مصرف کنجاله و خوراک دام بیشترین درصد را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: با توجه به پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری، ۳۲۰ هزار تن کلزا، ۵۰ هزار تن سویا، ۲۰ هزار تن آفتابگردان، ۱۰ هزار تن گلرنگ و ۷ هزار تن کاملینا تولید خواهد شد.

فرهنگ آسا با بیان اینکه برداشت کلزا در مناطق سردسیر مانند کردستان، همدان و لرستان تا مرداد ادامه دارد، تاکید کرد: استمرار سیاست گذاری دولت در حمایت از دانه‌های روغنی سبب می‌شود تا میزان تولید داخل افزایش پیدا کرده و دغدغه کشاورزان نسبت به اینکه چه کسی محصولات آنها را خریداری کرده و چه زمانی پول پرداخت می‌شود، کاهش پیدا کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی / طبع زیتون گرم است یا سرد ؟
  • درمان گرفتگی رگ‌های قلب با عصاره سیر و لیمو ترش (فیلم)
  • درمان قارچ ناخن و میخچه پا در طب سنتی (فیلم)
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • قیمت هر کیلوگرم کلزا ۳۵ هزار تومان / ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شد
  • پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/ هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان
  • درمان کم کاری و پرکاری تیروئید با طب سنتی (فیلم)
  • برداشت کلزا در مزارع میاندورود